Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea érdeklődik a Lille csatára iránt – sajtóhír

Francia források szerint a Chelsea két játékos iránt is érdeklődik a Lille csapatából. Az egyik egy fiatal, gólérzékeny csatár, a másik pedig egy ígéretes védő.

Úgy hírlik, hogy a Chelsea a gazdasági válság ellenére sem tervez sprórolni – épp ellenkezőleg! most akarnak igazán nagy pénzekből befektetni a csapatukba. Lampard komoly változtatásokat tervez a játékoskeretben, a Chelsea pedig a legtöbb átigazolási pletykában így vagy úgy, de szerepet vállal. A következő átigazolási szezonban aktív részt vevő lehet majd a londoni klub.

A francia Le10Sport.com információi szerint a Lille együtteséből két játékost is kinéztek. Az egyik Victor Osimhen, aki nem semmi pályafutást tudhat magáénak. 2017-ben került Európába hazájából, ahol a Wolfsburg játékosa lett, majd a belga Charleroi érintésével tavaly nyáron a Lille-hez került. A még mindig csak 21 éves támadó gólokkal hálálta meg a bizalmat: 2 találat a BL-ben, 17 pedig a bajnokságban, mára pedig már a válogatottban is 8 meccsen 4-nél tart. A nigériai csatár tehát ígéretesnek tűnik és sokak szerint klubrekordot jelentő összegért is elkelhet majd (Nicolas Pepé volt a csúcs tavaly 80 millió euróval).

A Chelsea olyannyira szeretné megszerezni, hogy sajtóhírek szerint már a kapcsolatot is felvették a francia klub vezetőivel, akikkel kimondottan jó a viszonyuk Eden Hazard leigazolása óta. Ráadásul a Lille védője, Gabriel is a kiszemeltek között van. A brazil játékos iránt a fél Premier League sorban áll – jelenleg az Everton tűnik befutónak, de megegyezés eddig nem történt a csapatok között. Így tehát a Chelsea is beszállt a versenyfutásba.