Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jöhet a Top hét?

Hamarosan újabb csapat kerülhet arab kézbe. Ha létrejön az üzlet, bővülhet a Premier League-ben a bajnokesélyes csapatok száma.

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt már mindenki biztosra vette, hogy Mike Ashley eladja a klubját, de akkor még meghiúsult az üzlet. Még most sincs hivatalos bejelentés, de szinte biztos, hogy most megköttetik az üzlet. A Sky Sports úgy tudja, a Newcastle új tulajdonosa  80 százalékban egy szaúdi cégcsoport lesz, a maradék 20 százalék Amanda Staveley, brit üzletasszony és Reuben Brothers nevű brit cégcsoport között oszlik el. A vételár 300 millió font.

A Szarkák szurkolói izgatottan várják az új tulajdonosukat, és nem csak azért mert, már fejben leigazolták Európa összes klasszis játékosát, de végre megszabadulhatnak gyűlölt Ashley-től is. Ashley 2007 óta árulja a csapatát, de csak most sikerült eladnia.

Nem csak szurkolók kezdtek el a lehetséges új igazolásokkal foglalkozni, hanem a brit sajtó is. Sokan biztosra veszik, hogy amint aláírták a papírokat, az új tulajdonosok első dolga lesz kirúgni Steve Bruce vezetőedzőt és egy új edzőt hozni. A brit sajtóban a korábbi Tottenham edző, Pochettino nevét hallani a legtöbbet, de ne felejtsük el, Allegri is angolul tanul. Az első játékos akit szóba hoztak a Uniteddel kapcsolatosan a Chelsea brazilja, Willian.