Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG ajánlatot tett a Manchester United sztárjáért – sajtóhír

Az angol lapok szerint a PSG is beszállt a versenybe a Juventus és a Real Madrid mellé Paul Pogba megszerzéséért. A párizsiak két játékost is adnának a középpályásért cserébe.

Paul Pogba szerződéséből már csak egy év van hátra, illetve lehet ezt még opcionálisan hosszabbítani, ha a manchesteriek szeretnék. Pogba azonban nem nagyon ad okot mostanában arra, hogy marasztalják. A francia sztár ebben a szezonban csak alig játszott többnyire a vélt, vagy valós sérüléseiből lábadozott. Innen nézve pedig el kell gondolkodniuk a Manchester United vezetőinek, hogy talán nem is lenne rossz ötlet pénzre váltani a francia játékost.

A Real Madrid évek óta nézegeti Pogbát, ahogy a Juventus is szeretné visszaszerezni őt. Hozzájuk csatlakozik most a Paris Saint-Germain, amely a Mail szerint már ajánlatot is tett az angol klubnak. Összegekről egyelőre nem beszélnek, ám bizonyos konkrétumokról már most is lehet olvasni. Ilyen például, hogy a PSG két játékosát is odaadná Pogbáért. Az egyik Julian Draxler, akitől nagyon szeretnének megszabadulni; a másik pedig Angel di Maria. Utóbbi az érdekesebb, hiszen a 2014/15-ös szezonban az argentin szerepelt már az MU színeiben, ám az egy rendkívül csalódástkeltő időszak volt. Di Maria akkor a Real Madridot hagyta ott a Unietd kedvéért és gyenge szezont futott – úgy tűnt, a váltás a játékos és a klub szemszögéből is a lehető legjobb döntés. Ezért is érdekes, hogy akár a támadó, akár a Manchester szeretné-e másodszor is megpróbálni a közös munkát.