Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meglepő kivel pótolná a Dortmund Sanchot

Hosszú azon klubok listája, akik meg akarják szerezni Jadon Sanchot. Ezért a Dortmund el is kezdett dolgozni azon, hogy ki legyen a helyettese.

A Dortmund angol válogatott játékosa, Sancho lehet a következő nyári átigazolási szezon egyik legkeresettebb játékosa, ami nem meglepő fantasztikus szezonja volt, amíg félbe nem szakadt a szezon a koronavírus miatt. A bajnokságban eddig 23 mérkőzésen 14 gólt szerzett.

A Dortmund 140 millió euróra árazta be a játékost és biztos, hogy lesz olyan klub, aki ki is fizeti ezt az összeget. Közben Dortmundban már azon dolgoznak, hogy kivel pótolják az angol válogatott játékost. Akit kinéztek az Bukayo Saka, az Arsenal fiatal szélsője.

A fiatal angol szélső idén 18 Premier League mérkőzésen lépett pályára, még Unai Emery vezetése alatt mutatkozott be a bajnokságban. Az egyébként szélsőként is bevethető játékossal, az új edző Mikel Arteta inkább balhátvédként számol, ahol Kieran Tierney és Sead Kolasinac túl nagy konkurenciát jelentenek számára.

A Dortmund részéről jó befektetésnek tűnik az üzlet, hiszen valószínűleg Sanchoért egy zsák pénzt fognak kapni miközben Saka árát “csak” 20 millió euróra becsülik. És még így is megszerezhetnek egy másik komoly talentummal rendelkező játékost. Kérdés Saka szeretne-e csapatot és országot váltani.