Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megszegte a kijárási korlátozást a Kékek fiatal támadója

Fiatal színesbőrű olasz támadó fiatalon, egy olasz nagy csapatból a Premier League-be igazol. Nem sikerül jól a szezonja, de a szintén olasz edzője bízik benne, de ő még így is csak a bulikra koncentrál.

Önök is Balotellire gondoltak a fenti leírás alapján? Pedig ez a cikk nem róla fog szólni, de ami a botrányokat illeti lehet meg van az utódja. Az Everton 20 éves támadója, Moise Kean elég nehezen rázódott bele a PL ritmusába.

Most sem futball tudásával hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal, hogy bulit szervezett és ezzel megszegte az Angliában érvényben lévő kijárási korlátozást.

Egy privát Snapchat csoportba küldött videókat, arról ahogy lányok táncolnak a barátai ölében. Egy a Kean-hez közeli személy információ szerint, a fiatal játékost és barátait egyáltalán nem zavarta, hogy megszegik a szabályokat és hajnalig buliztak.

Az Everton vezetői felháborodtak és valószínűleg meg fogják büntetni játékosukat. A héten már a Tottenham két futballistája is lebukott, hogy megszegték a korlátozásokat. Aurier és Sissoko akkor közösen edzetek egy londoni parkban. Aurier-nek valószínűleg emiatt távoznia is kell a fővárosi együttestől.