Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League élcsapatába tart a magyar tehetség – sajtóhír

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint az angol bajnokság (Premier League) élmezőnyében tanyázó Leicester City vetheti ki a hálóját a tehetséges magyar labdarúgóra…

A The Sun hétfői beszámolói szerint a Leicester City együttese a Manchester Unitedhez tartó (?) James Maddison pótlása érdekében a következő átigazolási időszakban szerződtetné az osztrák Red Bull Salzburg magyar kiválóságát, Szoboszlai Dominiket.

A korábbi olasz sajtóértesülések szerint az olasz bajnokság (Serie A) élcsapatai közül a Juventus, az Inter, a Lazio és az AC Milan egyaránt szemet vetett már a 19 éves magyar futballistára, de időről időre az angol csapatok radarján is felmerül a neve.

Marco Rossi éppen a minap fejezte ki véleményét a válogatott ifjú üdvöskéjével kapcsolatban, a szövetségi kapitány szerint Szoboszlai Olaszországban fogja folytatni pályafutását, miután több kérője is van az országból. Most azonban ügynöke, Esterházy Mátyás is alátámasztotta az angliai érdeklődést.

A 19 esztendős magyar tehetség a Salzburg elmúlt szezonjában két osztrák bajnoki és egy kupa-találat mellett a BL csoportkörében is eredményes tudott lenni, és az aktuális szezonban fokozatosan egyre több játéklehetőséget követelt magának, és egyre több olasz és angol klub érdeklődését vonzatta magára.