Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az angol válogatott játékos trófeákat nyerne a Cityvel

Váratlan helyen adott interjút az angol válogatott középpályás, James Maddison. Ő hívta fel a Leicester City egyik rajongóját.

Az interjú annyira váratlan volt, hogy még a törzsszurkoló, Roy Fellows sem akarta elhinni ki hívta fel. Beszélgetés során gyorsan a játékos jövőjére terelődött a szó, a szurkoló megkérdte marad-e a Rókáknál a középpályás.
“Természetesen, maradok” – vágta rá Maddison. A kérdés jogos volt, hiszen a 23 éves válogatott játékost egyre többször hozzák szóba a Manchester Uniteddel. “Az volt életem egyik legjobb döntése, hogy ide szerződtem. Imádok itt lenni.”

Maddison beszélt arról is, hogy nagyon nehezen viseli a karantént, de fontosnak tartja annak betartását. “Most csak itthon vagyunk és egyénileg edzünk. Az edzők küldenek nekünk edzésfeladatokat, amiket otthon tudunk csinálni, szóval még mindig fittek vagyunk.” – nyugtatta a szurkolót. Majd hozzátette viccesen: “Nem itthon ülünk, sörözünk és sütit zabálunk, emiatt ne aggódj!”

Mielőtt félbeszakadt volna a bajnokság a koronavírus miatt, a Leicester City a harmadik helyen állt. “Ez a helyzet közel sem ideális, mert jó formában voltunk, BL helyen álltunk. Csak beszeretnénk fejezni a bajnokságot és megőrizni a Bajnokok Ligáját érő helyezésünk, mert a BL ahol mindig is játszani akartam.”

Maddison éhes a trófeákra, ugyanis ő nem ünnepelhetett bajnoki címet a csapattal. 2018-ban érkezett a Norwich Citytől, amikor Leicester 2016-ban megnyerte a bajnokságot, még a Coventry Cityben futballozott.

“Úgy gondolom abban a szezonban mindenki Leicester szurkoló lett. Mindenki szereti látni, ahogy az esélytelen csapat nyer. Nem hittem el. Emlékszem, minden héten azt hittem, majd most kezdenek el visszacsúszni. Ezt gondolta mindenki, de végül bajnokok lettek.”

Az idő múlásával majd meglátjuk, Maddison, vajon tényleg a Rókákkal akar-e trófeákat nyerni.