Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo csapatából igazolna az Atlético Madrid – sajtóhír

A “Matracosok” hiába rendelkeznek négy belsővédővel, mégis újabb igazolásra készülnek a posztra.


Az Atlético Madrid a Real Valladolid középhátvédjét, Mohammed Salisut szemelték ki hátsósoruk megerősítésére, spanyol és olasz sajtóértesülések szerint.

A 21 éves fiatal bekk kirobbanthatatlan a spanyol gárda kezdőjéből, de ez nem is meglepő, hiszen kiváló teljesítményt nyújt, ezért is figyelt fel rá a madridi gárda. Jelenlegi piaci értékét 20 millió euróra taksálják, azonban a szerződésében egy 12 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, így nem is kerülne sokba annak, aki szeretné őt szerződtetni.

Az Atletinél nincsenek teljesen megelégedve a nyáron igazolt Felpie teljesítményével és, ha Savic vagy Giménez nem bevethető, akkor nem a legstabilabb a védelmük. Ez meg is látszott, amikor az uruguayi több héten keresztül nem volt bevethető. Diego Simeone is pozitív véleménnyel volt a fiatal ghánai játékosról, de kérdéses, hogy a következő idényben ő marad-e még a csapat vezetőedzője.

A madridi csapaton kívül még a Valencia és a Getafe is aktívan figyeli Salisu játékát, sőt a “Denevérek” állítólag már fel is vették a kapcsolatot a Valladoliddal, azonban komoly tárgyalásokat egyelőre nem folytattak a felek.

A 21 éves ghánai védő 28 bajnoki találkozón lépett pályára idén, amelyeken 1-1 gólt és gólpasszt sikerült összehoznia.