Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a spanyol miniszter kitűzte terveit

A francia bajnokság beszüntetésével ellentétben, Spanyolországban továbbra is bíznak a spanyol bajnokság (La Liga) megkezdett idényének folytatásában…

 

Pedro Sánchez, Spanyolország miniszterelnöke kedd este a koronavírus-járvány miatti korlátozások fokozatos enyhítésével kapcsolatban ismertette terveit.

A koronavírus-járvány reménybeli tetőzése után Spanyolországban fokozatosan indítanák újra a mindennapi életet, a spanyol bajnokság (La Liga) vonatkozásában fontos információ lehet, hogy május 4-től csak az egyéni edzéseket engedélyezik a sportközpontokba visszatérő labdarúgóknak, és azokat is szigorú egészségügyi felügyelet mellett.

A spanyol médiainformációk szerint ennek alapján május 18-án kezdődhetnek el a kiscsoportos edzések, június 1-én a csapatok közös edzései, június 5-én vagy 12-én pedig folytatódhat a bajnokság, természetesen egy jó darabig zárt kapus mérkőzésekkel.

27 forduló után a La Liga félbeszakított, 2019-2020-as idényét a Barcelona két pont előnnyel vezeti a Real Madrid előtt, a bajnokság harmadik helyén pedig a Sevilla tanyázik.