Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Unitednek van opciója, ha nem érkezik Sancho – sajtóhír

A legfrissebb nemzetközi lapértesülések szerint a Manchester United együttese több opcióval is rendelkezik a csatárposzt nyári megerősítését illetően…

Továbbra is a Borussia Dortmund tinisztárja, Jadon Sancho az első számú célpontja a Manchester United együttesének a következő transzfer-időszakban, de a francia lapok legfrissebb információi szerint már legalább három másik csatárt is kinéztek maguknak a francia bajnokságból (Ligue 1).

A Le10Sport információi szerint a nemzetközi kupaindulásról lemaradó Olympique Lyon gólgyárosa, Moussa Dembélé nagyon szívesen igazolna a “Vörös Ördögökhöz”, azt követően, hogy a 2019-2020-as kiírás eddig eltelt szakaszában 42 mérkőzésen 22 találatot szórt. Opció lehet még a MU számára az AS Monaco rutinos támadója, a 19 gólos Wissam Ben Yedder, vagy éppen a Lille mindössze 21 esztendős nigériai csatára, Victor Osimhen megszerzése is – utóbbi a bajnokságbeli 13 találatával ugyancsak a Ligue 1 legjobbjai közé tartozott.

A Unitedhez közeli források szerint a hármasból Dembélé leigazolására lehet a legnagyobb esély, de mindannyian kizárólag akkor kerülhetnek szóba, ha az angol tehetséget nem sikerül magukhoz csábítani.