Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

De Bruyne utalt rá, hogy elhagyhatja a City-t

Még nem dőlt el, hogy a Manchester City megkapja-e a 2 éves eltiltást a Bajnokok Ligájában, ugyanakkor ez a játékospolitikájukat is erősen érinti. Emiatt léphet le az egyik legjobb játékosuk?

Februárban az UEFA komoly büntetéssel sújtotta a Manchester City-t: 2 évre eltiltották őket a BL-től, a klub azonban fellebbezett, így még nincs végleges döntés az ügyben. A bizonytalanság sosem jó, a játékosok viszont érthető módon tudni szeretnék, hogy lesz-e lehetőségük a világoskék csapatban a legjobb európai kupasorozatban is megmérettetni magukat. Ha nem, néhányan talán az eligazolás mellett döntenek.

A jelek szerint Kevin de Bruyne is ide sorolható. A belga játékos a HLN-nek adott interjút, amiben elmondta: egy 2 éves eltiltás esetén leginkább eligazolna, viszont egy 1 éves eltiltást még “menedzselhetőnek” gondolt. Elmondása szerint most éppen kivár és bízik a klubban.

De Bruyne arról is beszélt, hogy sohasem kapkodta el korábban az átigazolásait – ezután sem fogja. Nagyon jól érzi magát a City-nél, ott van a PL-ben, a legerősebb bajnokságban, folyamatosan a legjobbak ellen mérkőzhet és persze ott van Pep Guardiola személye is. Viszont mostanában nem sokat gondolkodik a klubváltáson – ezekben az időkben vannak fontosabb dolgok ennél. Viszont ha megszületik a bírósági döntés, mindenképpen újragondolja majd a helyzetét a klubbal.