Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: Máris megszületett a döntés a Király-kupáról! – Sajtóhír

A minap beszámoltunk arról, hogy a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) a Király-kupa döntőjébe jutott kluboktól választ várt a folytatást illetően. Sem a Real Soceidad, sem pedig az Athletic Bilbao nem váratta sokáig a szövetség vezetőit. 

Úgy is kezdhetnénk, ritka az, amikor a két ősi rivális egyet ért valamiben. Már pedig ez történt, miután a klubok közleményt adtak ki, amelyben leírták, hogy eltökélt céljuk, hogy a Király-kupa döntőjét nézők előtt játsszák.

“Az Atheltic Bilbao és a Real Soceidad elnöksége egységesen arra kéri a szövetség vezetését, hogy a Király-kupa döntőjét nézők előtt játszhassák. Mindkét klubnak az a vágya, hogy a szurkolók is ott lehessenek a stadionban.” – Idézi az As című sportnapilap az  ominózus közlemény legfőbb részét.

A spanyol sportsajtó szerint a két baszk együttes ezzel azt is jelezte ezzel a szövetség felé, hogy nem sürgetnék a döntő lejátszását, így a Király-kupa fináléjára elképzelhető, hogy csak a La Liga idényének befejeztével, a nyár későbbi szakaszában kerül majd sor.