Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német középpályás igazolására készül a Real Madrid – sajtóhír

Az aktuális spanyol médiaértesülések szerint komoly játékerőt képviselő játékos megszerzésére készül a Real Madrid alakulata a következő nyári átigazolási időszak során…

A Don Balón információi szerint a Real Madrid együttese arra készül, hogy kifizesse a Borussia Dortmund csapata által kért 60 millió eurós összeget a BVB tehetséges német középpályásáért, Julian Brandtért cserébe.

A 24 esztendős német válogatott középpályás 2014 óta állandó szereplője a “Gyógyszergyáriak” első csapatának, fiatal kora ellenére több mint 200 tétmeccset játszott a klub színeiben, majd tavaly nyáron 25 millió euró ellenében szerezte őt meg mostani klubja. Brandt az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 33 összecsapáson lépett pályára, melyek alatt hét gólt és nyolc előkészítést regisztrált.

Emlékezhetünk rá, hogy a Real már korábban, a Leverkusen játékosaként is árgus szemekkel figyelte Brandtot, és most sem egyedül ők készülnek kivetni rájuk a hálóját, a német sajtóhírek szerint a tavalyi BL-győztes Liverpool ugyancsak szívesen látná soraiban tehetséges játékost.