Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy évvel elhalasztja sztárigazolását a Manchester United – sajtóhír

A legfrissebb angol sajtóinformációk szerint a Manchester United csapatának és szurkolóinak legalább egy újabb évet várniuk kell a klub régóta rebesgetett új igazolására…

A Mirror információi szerint a koronavírus-járvány okozta leállás gazdasági hatásai miatt a Manchester United gárdája a tervezettel ellentétben, mégsem engedheti meg magának Jadon Sancho idei nyári leigazolását. Az angol lap szerint a “Vörös Ördögök” majd 2021 nyarán csaphatnak le a Borussia Dortmund üdvöskéjére.

A BVB vezetősége a közelmúltban 120 millió euróban határozta meg Sancho eladási árát, és az angol források szerint több érdeklődő kifizetné érte ezt az összeget, mert a szakemberek egytől egyig rendkívül fényes jövőt jósolnak neki. A világsajtó szerint Sancho szolgálatai iránt a MU mellett még a Liverpool és a Chelsea is érdeklődik Angliából, de a Bayern München, a Real Madrid és a Barcelona is figyelte őt, ám a fiatal játékos mindenképpen hazájában szeretné folytatni pályafutását.

A 20 esztendős tehetség 2017-ig a Manchester City-ben nevelkedett, azóta a BVB-ben bontogatja szárnyait, s a Bundesliga elmúlt kiírásában 12 találatig jutott, a jelenleg szünetelő idényben pedig már a szezon felén valamivel túl 14 gólt szerzett.

Nagy kérdés lehet azonban, hogy Sancho is hajlandó lesz-e egy évig várni a Unitedre, vagy ha lesz másik rátermett vállalkozó, akkor hajlandók lesz-e máshová elkötelezni magát.