Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City vezetősége reméli, hogy legjobbjaik maradni fognak

Mint ismert, a Premier League címvédője a következő két évben nem indulhat a Bajnokok Ligájában, így elveszítheti legjobbjait…


A Manchester City vezetősége fél, de nagyon reménykednek abban, hogy legértékesebb játékosai nem hagyják el a csapatot a nyár folyamán. A manchesteri kékeket két idényre is eltiltották a Bajnokok Ligája indulástól, ami egy játékos számára nagy érvágás lehet, ugyanis minden futball szerető és rajongónak a legnagyobb álma ebben a kupasorozatban szerepelni.

Az eltiltást követően azonnal felröppentek azok a hírek, hogy többen távozni fognak a klubtól. Sokszor említették, hogy távozhat Kevin de Bruyne, Raheem Sterling, Riyad Mahrez, Bernardo Silva, Kun Agüero, Gabriel Jesús és Aymeric Laporte is. A legutóbbi, azaz a francia védő cáfolta, hogy ő távozna, de Agüero és Sterling is biztosította a csapatot maradásáról. Mahrez többször szóba került a PSG-vel, míg Jesús és De Bruyne a Juventusszal kacérkodik a hírek szerint.

Az biztos, hogy a Manchester Cityre nagyon mozgalmas átigazolási időszak várhat, ugyanis rengeteg ajánlat érkezhet majd be legjobbjaiért, amit nem biztos, hogy minden játékos vissza fog utasítani.