Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham védőjét végleg megkaparintaná a Newcastle – sajtóhír

A Szarkák megvannak elégedve a védő teljesítményével, ezért szerződtetnék őt, ráadásul teljesen ingyen.

Newcastle United együttesénél megvolt elégedve a vezetőség és az edzői stáb is Danny Rose teljesítményével, ezért végleg megkaparintanák őt, angol sajtóinformációk szerint. A 29 éves játékos kontraktusa le fog járni a nyáron, ennek következtében ingyen szerezheti meg őt az angol gárda.

A balhátvédet január 30-án vették kölcsön a Szarkák, és azóta ugyan csak 6 mérkőzésen szerepelt, mégis remek játékkal rukkolt elő, ennek következtében nem is kérdés, hogy megakarják őt tartani. A védő pedig abban a tudatban, hogy José Mourinho marad a Spurs edzője a továbbiakban, nem akarja meghosszabbítani a lejáró szerződését és mindenképpen távozni akar, mert a portugál mester nem számított rá szinte egyáltalán.

Rose 2007-ben érkezett a Tottenhamhez, azóta többször is szerepelt kölcsönben, mégis hű maradt az együtteshez. Sokszor csak csereként számoltak vele a trénerek, ám az elmúlt szezonban meghatározó tagja volt a Bajnokok Ligája döntőjéig eljutó csapatnak. Összesen 214 alkalommal lépett pályára a Spurs színeiben, ezeken 10 gólt és 29 gólpasszt jegyzett a 29 éves védő.