Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

VÉGSŐ AJÁNLATOT TETT JÁTÉKOSÁNAK A MANCHESTER UNITED!

A fiatal tehetség számára ez az utolsó ajánlat a Vörös Ördögök részéről. Amennyiben nem írja alá ezt a szerződést a 19 esztendős játékos, úgy valószínű, hogy egy másik angol sztárcsapathoz kerül.

Angel Gomest a Manchester United nagy reménységei között tartják számon. Greenwood, Williams és Chong mellett ő lehet a következő évtized meghatározó Vörös Ördöge a szakértők szerint, persze csak akkor, ha aláírja új kontraktusát. Sajtóhírek szerint ez az új szerződés heti 30000 fontos fizetést garantálna a játékos számára.

Ole Gunnar Solskjaer szeretné megtartani az angol tehetséget, ám ha most sem tudnak megállapodni, akkor nem kap újabb ajánlatot a klub részéről. Ez azt jelentené, hogy Gomesnek új csapatot kellene találnia, mivel jelenlegi kontraktusa június 30-ig érvényes.

Kérőkből viszont nincs hiány. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Chelsea komoly érdeklődést mutat Gomes felé, és jóval több játéklehetőséget adnának neki, mint amennyit eddig Manchesterben kapott. Az idei szezonban a felnőtt csapatban összesen ötször jutott szóhoz és 265 percet volt a pályán.