Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Benfica kapusa lehet a világ harmadik legdrágább kapus igazolása

A lisszaboni együttesnél értenek hozzá, hogy kell felépíteni egy játékost. Most éppen, Odysseas Vlachodimos lehet a következő játékos, akit aprópénzért vett és Euró milliókért adhat el a klub.

60 millió Eurót kér kapusáért a Benfica. Amennyiben ezt kifizeti valaki, Vlachodimos lehet a harmadik legdrágább kapus. Korábban a Liverpool 62,5 millió Eurót fizetett a Romának, Alisson játékjogáért, a csúcstartó pedig Kepa, akiért a Chelsea 80 millió Eurót sem sajnált 2018 nyarán. Angol és portugál lapértesülések szerint is, a Newcastle United hajlandó lenne kifizetni ezt az összeget. Persze, amint hivatalosan is megtörténik a tulajdonos váltás a Szarkáknál.

Vlachodimos Stuttgartban született és ott is nőtt fel. A VFB Stuttgart korosztályos csapatai végig járva, a felnőttek között is bemutatkozhatott, de csak  3 mérkőzés jutott neki.
2016-ban több játéklehetőség reményében a görög Panatnaikószba igazolt. A váltás bejött neki, hiszen 2 év múlva a Benficába igazolhatott. A lisszaboniak mindössze 2,4 millió Eurót fizettek a játékjogáért, ennek most sokszorosát remélik érte.