Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca is akarja a Lyon távozó sztárját – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a francia bajnokság (Ligue 1) felfüggesztése értelmében a nemzetközi kupaindulásról lemaradó Olympique Lyon együttese nagy eséllyel eladhatja egyik kiválóságát…

A Don Balón információi szerint a Barcelona is bejelentkezett az Olympique Lyon együttesétől távozni készülő Memphis Depay játékjogáért. A spanyol forrás szerint az eddig jobbára olasz klubok érdeklődését élvező szélső nagyjából 35 millió euró ellenében válthat klubot.

A 26 esztendős labdarúgó az elmúlt négy szezon alatt 53 gólt szerzett az OL színeiben, ebből 14 találatot a 2019-2020-es kiírásban regisztrált. Aktuális szerződése még jövő nyárig köti klubjához, de most még pénzt tudnak kérni tőle, amelyre a nemzetközi kupaindulásról való lemaradással most fokozott szükségük lehet.

Emlékezhetünk rá, hogy Depay a jól sikerült 2014-2015-ös szezon után (40 meccsen 28 találatot szórt a PSV-ben) a Manchester United soraiban is kipróbálta magát, azonban másfél év után távozott a francia egyesülethez, ahol ismét össze tudta szedni magát, újra felfelé ívelt pályára, és ezúttal akár ismét egy nagyobb csapatban próbálhat szerencsét.