Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcát is megjárt Ajax-klasszis vallott a koronavírusról

A nehezén már túl van, így megosztotta történetét a világgal az egykori zseniális labdarúgó, aki az elmúlt hetekben a koronavírussal küzdött…

Rendkívül őszintén beszélt a koronavírus-betegsége során tapasztalt állapotról az Ajax 1995-ös BL-győztes csapatának 137-szeres finn válogatott csatára, Jari Litmanen:

“Sohasem éreztem magamat ennyire elgyötörtnek és gyengén, mint a betegség során. A testem szörnyű állapotban volt, magas láz, fejfájás és izomfájdalom gyötört, alig tudtam lélegezni. Szerencsére a fájdalom vagy a légszomj nem volt olyan súlyos, hogy a kórházba kellett volna mennem. Nagyjából négy héten tartott ez az állapot, úgy két hete már jobban vagyok, nem észlelem a tüneteket, de még mindig erőtlen vagyok. A pihenés mellett könnyű séta és kerékpározás jelenti a mozgást, így próbálom visszanyerni az erőmet, de nagy távolságot még nem mertem bevállalni.”

A 49 éves egykori irányító középpályás az amszterdamiak után 1999 és 2001 között a Barcelona, a 2001-2002-es idényben pedig a Liverpool labdarúgója volt.