Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tehetséges irányító a Juventus célkeresztjében – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint egy fiatal támadó középpályás leigazolását vette fontolóra az olasz rekordbajnok Juventus együttese…

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Juventus csapata Gonzalo Higuaínt milyen feltételek mellett hajlandó átengedni az argentin River Plate részére, ezúttal pedig a La Gazzetta dello Sport erősítette meg, hogy a torinóiak a tehetséges irányító, Jorge Carrascal személyében újabb játékost szemeltek ki a “Milliomosok” soraiból.

A 21 éves kolumbiai támadó középpályás a Sevilla B csapatában és az ukrán Karpaty Lviv színeiben szerepelt már korábban Európában, 2019 óta áll az argentin gigász alkalmazásában, melyben az elmúlt kiírásban nyolc bajnokin lépett pályára. Carrascal menet közben az U23-as kolumbiai válogatott alapembere, a felnőttek közt eddig még nem mutatkozhatott be.

Az olaszok egykori fenegyereke, Antonio Cassano a közelmúltban egy interjúban Kakához hasonlította a tehetséges labdarúgó stílusát, akinek a szakemberek ugyancsak fényes pályafutást jósolnak.