Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Honfitársa helyett ‘olcsóbb’ opciót talált Zidane! – Sajtóhír

Korábban beszámoltunk már arról, hogy a blancók trénere is szemet vetett az RB Leizpig középhátvédjére, Dayot Upamecanora. A fiatal francia játékos magas átigazolási ára azonban elképzelhető, hogy még egy Real Madrid kaliberű klubot is elriaszt a jelen helyzetben (…) 

(…) Éppen ezért Zidane ‘olcsóbb’ opció után is nézett már a piacon – Így jutott el Lille-ig.

Az utóbbi években szépen, és ami fontosabb tudatosan építkező francia csapat egyik legújabb ékessége a brazil középhátvéd, Gabriel Magalhaes.

Az Upamecano becsült, 60 millió euró körüli árához képest Gabriel jóval olcsóbban, megszerezhető futballista (a transfermarkt.de által 17,5 millió euró az értéke jelenleg – a szerk.), akinek karrierje ígéretesen ível felfelé.

A madridi As című sportnapilap kiemeli ugyanakkor, hogy hiába a ‘megszerezhető kategória’ a 22 esztendős hátvéd, mivel még nincs európai útlevele, a blancók keretében a meglévő három nem európai helyre már így is többen pályáznak a jelenlegi keretből (például ilyen játékkos Rodrygo, Militao, ha visszatér Kubo, és Vinícius Junior sem kapta még meg az érvényes okmányait – a szerk.), így a Real ezt a szempontot sem hagyhatja figyelmen kívül új játékos igazolásánál.