Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane a Bundesligából erősítene! – Sajtóhír

Madridi lapértesülések szerint a Real Madrid trénere külön kérésére érkezhet a Bundesliga egyik legjobbja a blancókhoz.

Az As című sportnapilap arról ír, hogy Zinedine Zidane honfitársával, Dayot Upamecanoval erősítené meg védelmét. A llipcsei középhátvéd az utóbbi idények során posztján a német bajnokság szűk elitjébe emelkedett, ráadásul még csak 21 esztendős.

Ahogyan az As is fogalmaz, Upamecano értelemszerűen kiegészítő embernek nem szívesen szerződne Madridba, mindez pedig az jelentheti hogy az érkezésével alaposan átalakulhat a blancók védelme.

A világbajnok, és még mindig kiváló Raphael Varane, valamint a csapatkapitány, de már a 35. életévében járó Sergio Ramos méltó kihívót kapna a fiatal francia játékos személyében. Nem hiába említettük a kihívót szót, ugyanis Zidane mester a hírek szerint éppen az kifogásolja, hogy Nacho és a nagy reményekkel szerződtetett Éder Militao nem nyújt megfelelő konkurenciát a fentebb említett duónak.

Upamecano érkezésével Nacho és/vagy Militao távozhat is a Bernabéuból, ahova az RB Leipzig játékosa alsó hangon is 45 millió euróért (jelenlegi értéke a transfermarkt.de szerint – a szerk.) érkezhet.

A Real helyzetét Zidane személye mellett az is megkönnyítheti az esetleges jövőbeni tárgyalásoknál, hogy a fiatal védő lipcsei szerződése 2021 nyarán lejár.