Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

3 játékosától is megválna a Liverpool egy érdekében! – sajtóhír

A koronavírus-járvány okozta leállás miatt a legtöbb klub játékosok eladásából juthat plusz bevételhez, hogy újabbakat szerezzen. Így cselekedhet a Liverpool is a nyáron.

A Liverpoollal kapcsolatban folyamatosan téma Timo Werner leigazolása. Ahogy arról beszámoltunk, a német támadó 60 millió euróért mozdítható, ám legutóbb a Liverpool időt kért, hogy átgondolják a helyzetet. A koronavírus-járvány miatt a klubok komoly bevételektől esnek el, ez alól Jürgen Kloppék sem jelentenek kivételt.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a „Vörösök” úgy döntöttek, hogy szeretnék leigazolni Wernert, ehhez viszont 3 játékosuktól is megválnának, hogy kellő tőkéhez jussanak a transzferhez. Ez a 3 játékos nem más, mint Xherdan Shaqiri, Harry Wilson és Marko Grujic. A Liverpool számára talán nem is lenne olyan nagy érvágás a trió távozása, tekintve, hogy Shaqiri epizódszereplő, Grujic a Herthánál, Wilson pedig a Bournemouthnál játszik jelenleg kölcsönben. A 3 játékos összértéke a transfermarkt adatai alapján 50 millió euró körül mozog, ami jelentős részét fedezné a Werner üzletnek.

A német támadó ebben a szezonban összesen 37 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 27 gólt szerzett és 12 gólpasszt is kiosztott. Szerződése 2023 nyaráig köti a lipcsei alakulathoz.