Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégsem tér haza Higuaín?

Az argentin csatár hazatérését már mindenki biztosra vette, de most egy családi szál bezavarhat. Korábban úgy nézett ki, a 32 éves argentin csatár a River Plate-ben folytatja a pályafutását, most viszont kapott egy másik ajánlatot is.

Gonzalo Higuaín szinte biztosan távozik a Juventustól. A támadó sem élvezi már a torinói kalandot és az olasz  csapatnak is muszáj spórolnia a koronavírus miatti bevételkiesések miatt. Ráadásul az idei szezonban a 23 bajnokin szerzett 5 gól sem mutat jól a támadó neve mellett.

Higuaín neve korábban szóba került a nevelőegyüttesénél, az argentin River Plate-nél is, most viszont lehet inkább a testvérével játszana együtt az Egyesült Államokban. A Washington Post szerint a D.C. United élénken érdeklődik Gonzalo Higuaín iránt, ahol a támadó öccse, Federico is játszik.
Ha a Unitednél komolyan gondolják a játékos szerződtetését, biztosan mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. A Juventus támadójának az érékét 25 millió euróra becsülik, de ha a Rivernek tett engedményt a Juve, valószínűleg az amerikaiak is megkaphatják diszkontáron a játékost.

Federico Higuaín nem futott be olyan fényes karriert mint öccse. A Rivert, Gonzalohoz hasonlóan 2007-ben hagyta el és igazolt Európába. A Besiktas-ban csupán félévet töltött.
Az Egyesült Államokban 2012 óta futballozik, akkor igazolt a Colombus Crew csapatához. Onnan érkezett most a D.C.-hez, ahol az edzői stábban is munkát kapott.

Ha váltás össze is jön Gonzalo Higuaínnak, az még kérdéses mikor tud csatlakozni új csapatához, hiszen az Egyesült Államokban is minden bajnokság áll a vírus helyzet miatt.