Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: elképzelhető Higuaín hazatérése

Ugyan még mindig csak harminckét esztendős Gonzalo Higuaín, a Juventus argentin támadója, könnyen lehet, hogy végleg belefáradt az európai karrierjébe. Állítólag célállomása nem lesz más a hazájában, mint a River Plate együttese.

A hetvenötszörös válogatott Higuaín 2007-ben, még tizenkilenc éves korában mutatkozott be a Real Madridban, hogy aztán 2013-ig szolgálja őket. Ezután az argentin támadó kipróbálta magát a Napoliban és a Juventus-ban is. A torinóiaknál végül soha nem találta meg a számítását, játszott kölcsönben az AC Milanban és a Chelsea-ben is.

Higuaínt 2021-ig köti szerződés a Juventus-hoz, ahol már gőzerővel folyik a „vadászat” egy fiatal, gólerős csatár szerződtetésére. Merthogy az említett két jelző közül már egyik sem igaz „Pipitára”. Azonban a pletyka szerint a „Zebrák” csak 18 millió euróért cserébe hajlandók megválni idén nyáron formán kívüli játékosuktól. A River Plate-nek persze nincs ennyi pénze egy kiöregedőben lévő csatárra. Állítólag az argentin rekordbajnoknál mégis tervezik, hogy összeállítanak egy olyan, akár több játékost is magába foglaló ajánlatot, amivel képesek lehetnek meggyőzni a Juventus-t az adás-vételről.