Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: a PSG kiszállt a harcból, Solskjaeréké lehet a klasszis védő

Egy nagyon fontos hiányzó láncszemet pótolna Ole Gunnar Solskjaer és a Manchester United, hiszen a védelem közepén még mindig van hely egy igazi nagyágyúnak.

Már elég régóta téma Kalidou Koulibaly szerződtetése elég sok csapatnál. A Napoli addig tartogatta magának a szenegáli védőt ameddig csak lehetett – most viszont úgy néz ki, a következő átigazolási időszakban pénzre kell váltaniuk legnagyobb értéküket.

Az angol Express információi szerint viszont a Paris Saint Germain kiszállt a hátvédért folytatott küzdelemből, így minden bizonnyal a Premier League-ben köthet majd ki Koulibaly. És ha lehet hinni a sajtóhíreknek, jelenleg a Manchester United áll pole-pozícióban a megszerzéséhez. A Vörös ördögök Maguire mellé keresnek egy újabb világklasszist, akik Lindelöffel kiegészülve az egész liga egyik legjobb védelmét alkothatnák. Az átigazolási díj kapcsán 63 millió font körül mennek a találgatások – nagyjából ennyiért kelhet majd el az afrikai játékos.

Persze a történet még nincs teljesen lefutva: az MU mellett pletykálnak még a City, vagy a Liverpool érdeklődéséről is. Utóbbi esetében a világ legjobb csapata erősödhetne még tovább és a Koulibaly – Van Dijk páros is egészen döbbenetesen hangzik.