Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City is bejelentkezett a tehetséges irányítóért – sajtóhír

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint immár a Manchester City együttese is feliratkozott a tehetséges német középpályást leigazolni kívánó csapatok közé…

A The Sun beszámolói szerint számtalan európai topcsapat mellett immár a Manchester City is kivetné hálóját a Bayer Leverkusen tehetséges irányítójára, Kai Havertzre, akinek a várható eladási ára még a gazdasági visszaesések ellenére is 100 millió euró körül lehet.

A Leverkusen 20 éves középpályása iránt hatalmas a nemzetközi érdeklődés, hiszen a Premier League-ből a BL-győztes Liverpool mellett a Chelsea és a Manchester United is árgus szemekkel követi pályafutását, de a spanyol éllovas Barcelona és a második Real Madrid, az olasz rekordbajnok Juventus és természetesen Németországból a Bayern München is szemet vetett már rá.

Havertz az elmúlt idényben robbant be a német bajnokságba (Bundesliga), amikor 34 mérkőzés alatt 17 gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Az aktuális idényben jelenleg nyolc bajnoki találatot számlál a  “Gyógyszergyáriak” színeiben a múlt hétvégi duplájának köszönhetően.