Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kapós hátvédet vinne az Arsenal – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint az Arsenal együttese is nyitott lehet a klubváltás előtt argentin támadó esetleges szerződtetésére…

A The Sun értesülései szerint az Arsenal a legújabb csapat, amely szívesen leigazolná az Ajax Amszterdam együttesétől korábbi beszámolóink értelmében távozni készülő Nicolás Tagliaficót. Az argentin bekket eddig a városi rivális Chelsea mellett a Barcelona és a Real Madrid csapatával hozták hírbe.

A 27 éves balhátvéd a 2012-2013-as idényben korábban már játszott Spanyolországban, amikor 28 tétmeccsen szerepelt a másodosztályú Real Murciában, majd egy időre még visszatért hazájába az Independiente csapatához, hogy 2018. januárjában ismét belevágjon az európai kalandba az Ajax csapatánál. A holland fővárosi klub alkalmazásában bő két év alatt már 99 tétmeccsen lépett pályára, abszolút húzóembernek számít, miközben az argentin válogatottban is évek óta első választás a posztjára.

Az akár középhátvédként is bevethető balbekket 2022-ig köti szerződés az Ajaxhoz, jelenlegi piaci értékét pedig 28 millió euróban állapította meg a nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja, és egyáltalán nem lenne meglepetés, ha egy európai topcsapat nyáron kivetné rá a hálóját.