A Juventus ajánlatot tett a kiszemelt csatárért – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 május 25. 06:30

Nemzetközi sajtóinformációk szerint a Juventus együttese nem tétlenkedne, és az átigazolási piac megnyitása után egyből megszerezné a kiszemelt mexikói támadót…

A Todofichajes információi szerint a Juventus csapata az eladásra szánt Adrien Rabiot játékjogát és további 30 millió eurót ajánlott fel a Wolves számára Raúl Jiménez szolgálataiért cserébe.

A 28 éves támadó mindössze a második szezonját tölti az angol bajnokságban (Premier League), de máris fantasztikus ütemben termeli a gólokat, hiszen a tavalyi évadban szerzett 13 találatát már elérte az aktuális idényben, emellett pedig még kilencszer az Európa-ligában is eredményes tudott lenni.

Jiménez pályafutása korábbi szakaszában három idényt töltött el a portugál Benfica alkalmazásában, azt megelőzően pedig már az Atlético Madrid színeiben tevékenykedett, azonban a 2014-2015-ös kiírásban 21 mérkőzésen szerzett egy góljával nem alkotott maradandót a “Matracosoknál”. Ugyanakkor a PL-ben egyre inkább kezdi megtalálni a ritmust, a Wolves pedig ideális ugródeszka lehet ahhoz, hogy rövid időn belül akár nagyobb csapathoz szerződjön.

A mexikói támadót még 2023-ig köti szerződés a Wolverhampton gárdájához, így minden bizonnyal alaposan meg fogják kérni az árát, az általános vélekedés szerint 50 millió euró feletti összeg ellenében értékesítenék.

Ugyanakkor a francia középpályás kétségkívül nem vált be Olaszországban, és a hírek szerint több angol csapat is lehetőséget adna neki.