Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem tud megállapodni játékosával a Tottenham!

Hosszú ideje téma, hogy a Tottenham elveszítheti belga hátvédjét, Jan Vertonghent. Mivel a tárgyalások nem haladnak előrébb, egyre valószínűbb, hogy a következő szezont már nem a Spursnél kezdi meg.

Vertonghen szerződéshosszabbítása már hosszú ideje téma a nemzetközi sportsajtóban. A belga játékos kontraktusa most nyáron jár le és eddig nem igazán haladtak a tárgyalások, legfőképp azért mert a klub és a játékos igényei igen messze vannak egymástól.

A legfrissebb sajtóértesülések szerint a 33 esztendős játékos akkor írna alá a Spurshöz, amennyiben legalább 2 éves szerződést kap, 3,5 millió eurós bérrel évente. A Tottenham pedig maximum egy éves hosszabbításban gondolkodik. Vertonghennek nem kell aggódnia a folytatást illetően, hiszen a pletykák alapján számos olasz topcsapat szeretné kivetni rá a hálóját.

Vertonghen 2012 nyarán szerződött a londoni csapathoz az Ajax együttesétől. Azóta több, mint 300 mérkőzésen lépett pályára a Spurs színeiben, amellyel tavaly a BL döntőben szerepelt. Ebben a szezonban kissé háttérbe szorult, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve összesen 26 mérkőzésen kapott szerepet, amelyeken 2 gólt szerzett és 1 gólpasszt osztott ki. A belga játékos piaci értéke a transfermarkt adatai alapján 14,5 millió euró körül mozog.