Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ennyit kell fizetni a Barca és a Real kiszemeltjéért – sajtóhír

Alaposan bele kell nyúlnia a kasszába annak a csapatnak, amelyik a következő átigazolási időszakban meg szeretné vásárolni a francia bajnokság (Ligue 1) idei nagy felfedezettjét…

A Mundo Deportivo legfrissebb értesülései szerint a Rennes csapata legalább 75 millió euró értékben határozta meg Eduardo Camavinga leendő eladási árát. Ennyit kell tehát majd fizetnie érte annak a csapatnak, amelyik a 17 éves középpályást meg akarja szerezni.

A nemzetközi portálok szerint általános piaci értéke a jó teljesítménye és a fokozott érdeklődés hatására gyakorlatilag hétről hétre emelkedett a bajnokság beszüntetéséig. Szolgálatai iránt korábban a teljesség igénye nélkül már a BarcelonaReal Madrid, a Manchester United és az Arsenal is érdeklődött.

Az angolai származású Camavinga rendkívül fiatal kora ellenére 2019-ben bemutatkozhatott a francia U21-es válogatottban, a 2019-2020-as kiírásban pedig alapembere lett a Rennes együttesének, melynek  színeiben 25 bajnokin és négy El-találkozón is szóhoz jutott.