Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coutinho: itt a vége, irány London?

Ahogy arról már a napokban beszámoltunk, ha miden kötélnek szakadnia kell, akkor bizony nem tart igényt Philippe Coutinho szolgálataira a Bayern München csapata. A bajorok ugyanis nem hajlandóak 120 millió eurót fizetni a brazil karmesterért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mais 1 dia, menos 1 dia… #gratidao 🙏🏽💪🏽🙌🏽🤙🏽

Philippe Coutinho (@phil.coutinho) által megosztott bejegyzés,

Pedig az FC Barcelona egyáltalán nem várja vissza Coutinhot a Bayerntől. lévén a magas fizetésű középpályás karaktere egyáltalán nem fér bele a klub jelenlegi keretének arculatába, legyen bármennyire is tehetséges.

A fő problémát ugyanis az jelenti, hogy Coutinho tárgyalások nélküli, fixált kivásárlási ára 120 millió euró. Ezt pedig aligha fogja bárki is kifizetni. Bár állítólag hiába is nyújtott elfogadható produkciót eddig idén, a bajorok nem kívánják megerőltetni magukat az esetleges tárgyalások során.

Mi következhet? Az Arsenal. A Transfer News Central szerint az „Ágyúsok” visszacsábítanák Coutinhot a Premier League-be, ahol korábban be tudott robbanni a világ legjobbjai közé. Igaz, a brazil középpályásért 50-60 milliónál a londoniak sem tudnának többet fizetni a katalánoknak.

Coutinho barcelonai szerződése 2023-ig érvényyes a Camp Nouban.