Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Arthur döntött a jövőjéről!

Nagyon kényelmetlen helyzetben találta magát a koronavírus-járvány okozta kényszerszünetben Arthur, az FC Barcelona brazil középpályása. A 23 éves játékos egyáltalán nem számít védett személynek a keretben, és a Juventus mindenképp meg akarja őt szerezni.

Az elmúlt hetekben kapott szárnyra az a látszólag életerős pletyka, mely szerint a Juventus illetékesei Arthur megszerzésével kívánják megerősíteni a középpályássort. Állítólag a Barcelona vezetői értő fülekre találtak a torinói kívánságot illetően, lévén máris megálmodták, hogy mely két játékost kérnék a brazil válogatott középpályásért cserébe. A Tuttomercato szerint a Barca Miralem Pjanic és Mattia De Sciglio személyét megfelelő cserealapnak érzi Arthur szolgálataiért cserébe.

Csakhogy hiába is tervez egy nagy cserélgetős transzfert a két klubóriás, ugyanis Arthurnak más tervei vannak. Értesülések szerint a korábbi Gremio játékos már elárulta Éric Abidal sportigazgatónak, hogy nem szeretné elhagyni a Camp Nout, és a jövőben is Messiék csapattársa akar maradni.