Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekkor kezdődik újra a Premier League a BBC szerint!

Fokozatosan, lépésről-lépésre halad a Premier League a Németországban bevált módszerek alapján az újrakezdés felé. Most a hírek szerint közel a megegyezés, hogy mikor tér vissza az angol foci az életünkbe.

Március 13-án függesztették fel az angol pontvadászatot a koronavírus-járvány miatt. A héten a csapatok tagjai már megkezdhették a közös edzéseket, így ez egy jó jel arra nézve, hogy hamarosan megszülethet az újrakezdés dátuma. Ez a dátum a BBC értesülései alapján június 17, szerda.

A beszámoló szerint már azt is tudni lehet, hogy milyen mérkőzésekkel kezdik újra a PL-t. A Ligakupa döntő miatt elmaradt találkozókat pótolnák be elsőként, tehát az Aston Villa – Sheffield United és a Manchester City – Arsenal meccsek lennének először megrendezve. Az első teljes játékhétre pedig június 19 és 21 között kerülhet sor.

A Premier League küzdelmeiből még 92 mérkőzés van hátra. A bajnoki cím már szinte biztosan a Liverpoolé, ám a Bajnokok Ligája és az Európa Liga helyekért, valamint a kiesés elkerüléséért folytatott harc még messze nem dőlt el.

A játékosokon és a stábtagokon a későbbiekben is heti két tesztet hajtanak végre, és bárki pozitív eredményt produkál, az egy hétre biztosan karanténba kerül. A ligában eddig 2752 tesztet futtattak le és ebből 12 produkált pozitív eredményt.