Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már nem a Liverpool a favorit a Leipzig ászáért – sajtóhír

Nemzetközi lapinformációk szerint egyre valószínűbb, hogy a RB Leipzig csapatától távozni készülő kiválóság a korábbi hírekkel ellentétben mégsem a Liverpool csapatánál köthet ki…

A Mirror információi szerint a Liverpool csapata már elállt Timo Werner leigazolásától, eközben pedig az olasz Corriere dello Sport arról cikkezik, hogy a Barcelonához tartó Lautaro Martínezt az Inter csapata első sorban a RB Leipzig német válogatott támadójával kívánja pótolni.

A 24 esztendős csatár a német bajnokság (Bundesliga) aktuális kiírásában 28 meccs alatti 24 góljával jelenleg második a góllövőlistán a 25 találatnál járó Robert Lewandowski mögött. Összességében 39 pályára lépés során 30-szor volt eredményes a 2019-2020-as évad eddigi részében. Werner már a negyedik évét tölti a lipcseieknél, és 19 gólnál kevesebbet egyszer sem szerzett, a mostani termése pedig már az idény derekánál egyéni csúcs volt tőle.

A Liverpool korábban találkozót tervezett a fiatal támadóval, végül azonban éppen a járvány miatt elmaradt a személyes megbeszélés, de az angol sajtó szerint Kloppék már a szezon közben leigazolták volna őt a következő idénytől érvényes szerződéssel, most azonban úgy tűnik, hogy végül semmi nem lesz a várt átigazolásból.