Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Az Inter mégis eladná Lautaro Martinezt?!

Az olasz Corriello dello Sport szerint hiába a koronavírus okozta gazdasági válság, az Internazionale talán mégiscsak hajlandó lemondani Lautaro Martinezről.

Az argentin kiválóságot mint tudjuk, Barcelonában tárt karokkal várják, és Coriello dello Sport szerint Milánóban már meg is találták az utódját Timo Werner személyében. Az Inter ahhoz, hogy megszerezhesse az RB Leipzig gólgyárosát, szinte biztos hogy le kell mondani a Barca által csábított Lautaróról, akit ha eladnának, még egy másik Inter-célpont megszerzése is napirendi pontra kerülhetne.

Werner mellett ugyanis úgy hírlik, hogy Joao Cancelot is megszereznék a milánóiak.

A Barcával szintén szóba hozott Cancelo az Inter egyik fő jelöltje a jobbhátvéd posztra, akinek személye egy érdekes kis játékoskeringőt indíthat el.

A Corriello dello Sport szerint például a Barca is tudja, hogy az Inter jobbhátvédet keres, így a pénzt mellett, Nelson Semedo játékjogát is hajlandóak lehetnek felajánlani a milánóiaknak, akik így kapnának egy jobbhátvédet, majd Timo Werner megszerzésére koncentrálhatnának.

Barcelonába eközben megérkezne a Lionel Messi által is nagy erőkkel csábított Lautaro Martinez, sőt a védelem jobb oldalára Cancelo is befuthatna a portugál Semedo így megüresedő helyére.

Kíváncsian várjuk a folytatást…