Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Már Messi is munkálkodik a sztárigazoláson! – Sajtóhír

Legutóbb már beszámoltunk arról, hogy Lionel Messi üdvözölné Lautaro Martinez szerződtetését. Úgy hírlik azonban, hogy a hatszoros Aranylabdás klasszis nem csupán üzenget a médián keresztül honfitársának.

Lautaro Martinez fiatalkori karrierjét egyengető Adrián Rubén Fernandez szerint ugyanis Messi mivel valóban tárt karokkal várja 22 esztendős honfitársát a Barcánál, és a háttérben már el is kezdett munkálkodni Martinez meggyőzésén. Ahogyan a jelenleg a Racing Club de Avellanda utánpótlás igazgatójaként dolgozó Fernandez fogalmazott, a világ legjobb játékosával pedig ki ne akarna együtt játszani!?

“Messi már beszélt vele, hívja a Barcához. Kétségem sincs afelől, hogy Leo szívesen játszana Lautaroval.” – Idézi a katalán Sport Mr. Fernandezt, aki szerint Messi közbenjárásával felgyorsulnak majd az események.

“Közel a megegyezés. Biztos vagyok benne, hogy Lautaro és a Barca egyaránt győztesen jönne ki az átigazolásból! A Barca megtalálná Luis Suárez tökéletes utódját, míg Lautaro a világ legjobb játékosától tanulhatna. Ráadásul a Barcánál olyan csapattársakkal lenne körülvéve, akik szintén jobbá tennék őt.” – Folytatta a sportvezető, majd még méltatta kicsit az Inter támadóját.

“Szerintem jobb játékos lehet, mint Suárez… talán már most jobb nála fejjel, és bal lábbal. Lautaronak hasonló képességei vannak, mint Sergio Agüerónak, így leginkább hozzá hasonlítanám. Fiatal kora ellenére már most komplett csatár, akik gólokat szerez. Ennél csak jobb lehet!” – Így Rubén Fernandéz.