Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Oroszországból igazolna támadót a Napoli! – sajtóhír

Szinte biztosra vehető, hogy a nyáron eladja Arkadiusz Miliket a Napoli. A hírek szerint már meg is van az utódja, akit a Zenit csapatától szereznének meg.

Arkadiusz Milik nem akarja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését, így a Napolinak még idény nyáron el kell adnia a lengyel támadót, ha jó pénzt akarnak vele keresni. A csapat be is árazta támadóját. Az érte kapott összeg egy részét felhasználva a pótlását is megszereznék a Zenittől.

Az olasz együttes Sardar Azmount nézte ki Milik helyettesének, aki 2019 februárjában került a Zenithez. A 25 esztendős iráni támadó már komoly tapasztalattal rendelkezik. 1 híján 200 orosz élvonalbeli mérkőzés van a háta mögött, amelyeken 68 gólt szerzett és 30 gólpasszt osztott ki. A La Gazetta dello Sport értesülései szerint a Napoli magabiztos az üzletet illetően. Első ajánlatuk 25 millió euró volt a támadóért, ám az orosz klub 30 millió alatt nem szeretne megválni játékosától.

Azmoun ebben a szezonban összesen 29 meccsen lépett pályára, amelyeken 14-szer talált a hálóba és hétszer társainak is előkészített. Szerződése 2022 nyaráig köti a Zenithez. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 14,5 millió euróra becsüli.