Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Megvan az első érkező!

Az Atlético Madrid kerete új játékossal bővül már a La Liga újrakezdésének rajtjára, miután a “matracosok” visszarendelték Brazíliából egyik kölcsönjátékosukat.

Az Atltéico ugyanis visszarendelte a brazil Gremio együttesétől Caio Henriquét, aki már el is búcsúzott a Porto Alegre-i csapattól.

“Szeretném megköszönni a lehetőséget a Gremiónak, az elnök úrtól kezdve, az edzőkig, mindenkinek. Hálás vagyok a szurkolóknak is, amiért befogadtak. Most már tudom, mit jelent a Gremio-családhoz tartozni! Remélem egy napon visszatérhetek még, és lesz lehetőségem meghálálni mindent!” – Írta a közösségi média felületeit a 22 esztendős játékos.

Caio Henrique 2016 óta a “matracosok” játékosa, de eddig rendre kölcsönadták hazájába. Most talán eljöhet számára is a nagy áttörés Diego Simeone kezei alatt.

Persze kérdés, hogy az argentin mester valóban számol-e vele már a 2019/20-as idényben?! A brazil Globoesporte értesülése szerint inkább a kvöetkező, 2020/21-es idény elején jöhet el Caio Henrique nagy madridi pillanata…