Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt! Döntött a PSG és az Inter Icardi sorsáról! – HIVATALOS

A PSG csapatának ma estig volt ideje döntenie arról, hogy véglegesíti-e az Inter támadóját a milánói gárdától, és a feleknek sikerült a megadott határidőig egyezségre jutniuk…

Az Inter csapata hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy 50+8 millió euró ellenében a kölcsön után végleg eladta Mauro Icardi játékjogát a Paris Saint-Germain együttesének, amely a hivatalos tájékoztatás szerint négyéves megállapodást kötött a játékossal. A sajtó várakozásai szerint a megállapodás egy olyan záradékot is tartalmaz, mely szerint a PSG-nek további összeget kell fizetnie, ha a jövőben olasz csapatnak adják el az argentin támadót.

A 27 éves támadó múlt nyáron hosszas huzavona végén hat év után hagyta el a milánóiakat, és kölcsönben került a francia bajnoki éllovashoz, ahol a hírek szerint elégedettek vele és marasztalták volna. Az eddigi hírek arról szóltak, hogy argentin gólgyáros továbbra is az általa megszokott környezetben, Olaszországban szeretne inkább játszani, de az Inter természetesen inkább külföldre adná el.

A felek korábban 70 millió euróban állapították meg Icardi eladási árát, ám úgy tűnik, hogy a válság kapcsán a milánóiak kevesebbért is hajlandóak lehetnek értékesíteni egykori meghatározó játékosukat.

Icardi az idei szezon során 31 mérkőzésen 20 gólt szerzett: a Ligue 1-ben 12-szer, a BL-ben ötször, a Francia Ligakupán további három alkalommal volt eredményes a párizsi sztárcsapat színeiben.