Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még mindig nincs megállapodás a Barcelona és a Juventus között – sajtóhír

Ahogyan arról a minap beszámoltunk, a Barcelona újabb játékost ajánlott fel a Juventus részére a kiszemelt középpályás megszerzése érdekében, a torinóiaknak azonban egészen más terveik vannak…

A katalán Sport lapinformációi szerint a Barcelona vezetősége hiába ajánlotta fel a minap Arthur Melo játékjogát a rutinos Miralem Pjanic-ért cserébe, a Juventus együttese az üzlet keretein belül a katalánok ifjú üdvöskéjét, Ansu Fatit szeretné megszerezni.

A 30 éves bosnyák válogatott középpályás posztján a világ legjobbjai közé tartozik, azonban a torinóiaknál egyre többet lehet hallani róla, hogy már nem érinthetetlen, noha továbbra is alapembernek számít. Maurizio Sarri kezei alatt az aktuális szezonban 32 tétmérkőzésen lépett pályára, ezalatt három gólt szerzett és négy asszisztot osztott ki. Pjanic negyedik éve szolgálja az “Öreg Hölgyet”, összesen 167 mérkőzésen viselte a klub szerelését, korábban az AS Roma és az Olympique Lyon alkalmazásában állt.

Eközben a 17 esztendős Bissau-guineai származású Fati első idényében négy bajnoki és egy BL-találatot regisztrált eddig a Barca színeiben, miközben időről időre a katalánok kezdőcsapatában is lehetőséghez jutott, és a szakemberek egytől egyig rendkívül fényes pályafutást jósolnak számára.