Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Egy 11 meccses bajnokság kezdődik!”

Az FC Barcelona is javában készül a spanyol futball visszatérésére. A katalánok középhátvédjét, Clement Lengletet madridi kollégájához, Nachohoz hasonlóan a rajtról kérdezte a Movistar.

Lengelt szerint a nyári melegben, nézők nélkül, zsúfolt programmal egy különleges helyzetben találják majd magukat a klubok.

“Kockázatos 2 hónap leállás után, feszített tempóban befejezni a bajnokságot, de mindenki, így mi is a lehető legjobban fel fogunk készülni a rajtra!” – Így Lenglet, aki szerint, főleg a tabella legelején egy új, 11 meccses mini-bajnokság kezdődik.

“Egy 11 meccses bajnokság veszi majd kezdetét. Mindent előröl kell kezdeni, viszont a célunk változatlan: A lehető legtöbb pontot kell begyűjtenünk!” – Folytatta a francia válogatott középhátvéd, aki a szabálymódosítások közül az egyiket üdvözölve fogadta.

“Furcsa lesz az 5 csere lehetősége. Meglátjuk, miként sikerül ehhez is majd alkalmazkodni, de az biztos, hogy nekünk játékosoknak ez még nagy segítség is lehet, hiszen könnyyebb lesz frissíteni a csapatokon. Mint mondtam, rövid idő alatt sokat fogunk játszani, a nagy melegben, és még az utazásról nem is beszéltünk.” – Jegyezte még meg Lengelt.