Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megállapodott az Inter a fiatal játékosról – sajtóhír

Alighogy eladták Mauro Icardit, olasz sajtóhírek szerint máris megvan, hogy mely játékos megszerzésére költi a PSG-től kapott 50 millió eurót az Inter csapata…

A Corriere della Sera információi szerint az Inter megállapodott a Brescia csapatával az olasz futball egyik legnagyobb tehetsége, Sandro Tonali megvásárlásáról, amely mintegy 50 millió euró ellenében történhet meg a következő átigazolási időszak során.

A 19 esztendős szervező középpályás az idei szezonban mutatkozott be az első osztályban, és 2019-ben debütált az olasz felnőtt válogatottban, páratlan játékintelligenciája és kiváló technikai képességei jóvoltából számtalan nagy csapat szeretné őt mielőbb a soraiban látni. A Brescia mérkőzésein a szezon felfüggesztéséig hetente tűntek fel európai topklubok játékosmegfigyelői miatta.

A tehetséges játékost a komplett olasz élmezőny szeretné soraiban látni, a közelmúltban a teljesség igénye nélkül olasz sajtóinformációk szerint a milánóiak mellett a Juventus, az AC Milan, az AS Roma és a Napoli egyaránt érdeklődött iránta, míg nemrégiben az Ajax Amszterdam és a Borussia Dortmund ugyancsak megfigyelte már őt, és a két manchesteri óriásklub is lesben áll érte. A közelmúltban a Brescia elnöke, Massimo Cellino maga erősítette meg, hogy még a Real Madrid és a Barcelona is megkereste őt a fiatal játékos kapcsán, aki azonban mindenképpen hazájában szeretne továbbra is játszani.

Tonalit az olasz sajtó a poszt egykori tanítómesteréhez, Andrea Pirlóhoz hasonlítja, aki éppen a közelmúltban mondta, hogy szerinte teljesen más stílusban játszanak, ezzel együtt az AC Milan és a Juventus egykori ikonja a Serie A jelenlegi legjobb középpályásának nevezte.