Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Madridból igazolna védőt a Tottenham! – sajtóhír

Szinte biztosra vehető Jan Vertonghen távozása az idény végén, így a Tottenham már azon dolgozik, hogy megtalálják utódját. Legújabb kiszemeltjük a spanyol fővárosban játszik.

Jan Vertonghen távozása hosszú ideje téma. A belga hátvéd legalább két éves szerződést és évi 3,5 millió eurós fizetést szeretne, ám a Spurs ezt nem akarja megadni számára. A londoniak inkább egy másik védő után néztek, akire még hosszú évekig számíthatnak.

A legfrissebb sajtóhírek szerint az Atletico Madrid játékosát, Stefan Savicot nézték ki maguknak. A montenegrói játékos 2015 nyarán szerződött a “Matracosokhoz”, amelynek színeiben eddig 151 mérkőzésen lépett pályára. Szerződése még két évig köti a spanyol fővárosba, ám a hírek alapján Savic nyitott a váltásra, mivel úgy érzi most kaphatná meg profi pályafutása utolsó nagy szerződését. Nem a Tottenham az egyetlen egyébként, aki kinézte magának a 29 esztendős játékost. A Monaco is szeretné őt a soraiban tudni.

Savic ebben a szezonban hosszú ideig bajlódott sérüléssel, aminek okán csak 19 meccsen kapott szerepet. Egyszer talált a hálóba ezeken a találkozókon, valamint nyolcszor kapott gól nélkül zártak. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 25 millió euróra becsüli.