Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: ennyit kérnek fiatal hátvédjükért – sajtóhír

Távozófélben lévő játékosukra árcédulát raktak a Vörös Ördögök, amennyiben mindenképpen távozni szeretne a nyár folyamán.


A Manchester United meghatározta perememberének, Diogo Dalotnak az árát, brit sajtóinformációk szerint. A manchesteri együttes 35 millió fontban, azaz nagyjából 40 millió euróban határozta meg a portugál jobbhátvéd árát.

A 21 éves játékos távozni akar, ugyanis alig kap lehetőséget Ole Gunnar Solskjaer mestertől Aaron Wan-Bissaka érkezése óta. Dalotért lennének is kérők szép számmal, a Vörös Ördögök pedig éppen ezért tettek rá egy szépen csengő árcédulát. A játékosért a legkomolyabb érdeklődést a Paris Saint-Germain mutatja, akit nem riaszt vissza a fentebb említett összeg, de érdeklődik iránta egykori klubja, aki egyben a nevelőegyüttese is, az FC Porto, ők viszont sokallják az árát.

A portugál szélső védő 2018 nyarán csatlakozott a Manchester Unitedhez, azóta 33 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 1 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Az idei idényben 10 találkozón léphetett pályára, ezeken viszont csak 514 perc jutott neki összesen.