Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal mindenáron hosszabbítani akar fiatal szélsőjével

Az Ágyúsok hosszútávra magukhoz akarják láncolni remekül teljesítő baloldali középpályásukat, angol sajtóinformációk szerint.


Az Arsenal megkezdte a tárgyalásokat Bakuyo Sakával, a játékos szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban. A 18 éves középpályás kiváló teljesítményt nyújtott a szezon nagy részében, így a londoni gárda vezetősége nem várna tovább és egy év múlva lejáró kontraktusát megújítaná, aminek értelmében 2026 júniusáig maradna a klub kötelékeiben. Természetesen ez magasabb fizetéssel is járna a fiatal angol játékosnak.

Azért is fontos minél hamarabb pontot tennie az ügy végére az Arsenalnak, mert a Manchester United, a Bayern München és a Borussia Dortmund is komoly érdeklődést kezdett el mutatni a baloldalon bevethető ifjú játékos iránt.

Saka a jelenlegi idényben robbant be a köztudatba, és minden versenysorozatot figyelembe véve 30 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 3 gólt és 9 gólpasszt jegyzett. Az Arsenal idei gyenge szereplésében ő az egyik üde színfolt, emellett küzdeni akarásával és bizonyítási vágyával pedig kivívta a szurkolók bizalmát a még mindig csak 18 éves játékos.