Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: “Ha valóban meg akarják őt szerezni, elsőként hivatalos megkeresés kellene!”

A Junvetus együttesével már korábban szóba hozott Jorginho ügynöke, Joao Santos beszélt az olasz válogatott középpályás helyzetéről.

“Eddig jómagam is az újságokból értesültem mindenről. Engem senki nem keresett a Juventustól!” – Idézi Joao Santost a TuttoJuve.com.

“Maurizio Sarri köztudott, hogy mennyire kedveli Jorginho mint embert, és mint játékost. Nagyon jól kijönnek egymással, de ez most nem jelent semmit. Jorginho a Chelsea-re, és a Premier League folytatására készül.” – Folytatta a játékosügynök.

“Az én véleményem az, hogy ha a Juve meg akarja őt szerezni, az most nagyon, de nagyon bonyolult lesz, hiszen a világjárvány alapvetően átírja a játékospiacot is. Még egy Juventus-szintű klub is átgondolja majd, hogy szükséges-e nagy pénzeket kiadni. Arról már nem is beszélve, hogy 2023-ig szerződésben állunk a Chelsea-vel, ahol Jorginho a kulcsjátékosok egyike, és csapatkapitány-helyettes is.” – Így Joao Santos, aki azért egy kiskaput nyitva hagyott.

“Ha a Juve mégis meg akarná őt szerezni, akkor a Chelsea-t és Marina Granovskaiát (a londoniak igazgatónője – a szerk.) kell elsőként keresniük, majd közösen megvitatjuk a helyzetet, amelyre biztosan a legjobb megoldást sikerül majd megtalálnunk.” – Tette még hozzá az ügynöke.