Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Nálunk nincs Messi vagy Ronaldo, de…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Budapest Honvéd csapata rendkívül izgalmas körülmények között nyerte meg szerda este a Magyar Kupa döntőjét a Mezőkövesd ellen…

A fennállása nyolcadik Magyar Kupa-győzelmét begyűjtő Honvéd győztes gólját a veterán bosnyák csapatkapitány, Djordje Kamber szerezte, aki a lefújást követően eksztázisban értékelt:

“Az utolsó néhány meccsen már láttam, hogy a csapat mennyit fejlődött, mennyit léptünk előre. A játékunk még nem hibátlan, nem tökéletes a focink, de csapatként egyre jobban nézünk ki a pályán. Ez az egység volt a kulcs, szerintem, mint ahogy a korábbi sikereinknél is. Sajnos nálunk nincs Messi vagy Ronaldo, de látni lehet, hogy ha ez a csapat együtt harcol a pályán, akkor bárki ellen fel tudunk lépni és nyerni tudunk. A Honvédnak mindig ott kell lennie a nagyok közt.”

A 2017-es bajnok fővárosi együttes 2009 után gyűjtötte be újra a Magyar Kupa-elsőséget, ezzel kiharcolta jövőre is a nemzetközi kupaindulás jogát, miközben a bajnokságban csupán a hatodik helyen áll az együttes 26 fordulót követően.