Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

80 milliós ajánlattal jelentkezett a Real Madrid – sajtóhír

Napjaink egyik legfelkapottabb tehetségét megannyi európai topcsapat szeretné leigazolni, a legfrissebb hírek szerint pedig a Real Madrid már meg is tette első ajánlatát érte…

A Bild megerősítette, hogy a Real Madrid együttese 80 millió eurós ajánlatot tett a Bayer Leverkusen szupertehetsége, Kai Havertz megszerzése érdekében. A korábbi híresztelések szerint csapata legalább 100 millió eurót szeretne viszont látni a fiatal játékosért cserébe, így kevés az esély az átigazolás létrejöttére, de amennyiben igaz a hír, az mindenképpen a “királyi gárda” szándékának komolyságáról árulkodik.

A Leverkusen 20 éves középpályása iránt hatalmas a nemzetközi érdeklődés, hiszen a Premier League-ből a BL-győztes Liverpool mellett a Chelsea és a Manchester United is árgus szemekkel követi pályafutását, de a spanyol éllovas Barcelona, az olasz rekordbajnok Juventus és természetesen Németországból a Bayern München is szemet vetett már rá.

Havertz az elmúlt idényben robbant be a német bajnokságba (Bundesliga), amikor 34 mérkőzés alatt 17 gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Az aktuális idényben jelenleg 11 bajnoki találatot számlál a  “Gyógyszergyáriak” színeiben, miután az újrakezdés óta négy meccsen ötször volt eredményes.